41

Bu blog'un kırk birinci yazısı bu. Maşallah'lık yazısı. Nazar boncukluk yazısı. Elem terefiş'lik yazısı. En yalnız yazısı. Yazı özleyen, kıştan nefret eden yazısı. İşten çıkarken neşeli ve eğlenceli bir şarkıyla taçlandırılması düşünülmüş, lakin Piramit Pastanesi'nde içilen çaylardan, kahvelerden sonra eve yürürken bir anda tüm içeriği değiştirilen yazısı. En çok şey söylenmek istenen, ama nedense Seinfeld'e dönen yazısı. Yazısıysa yazısı, turasıysa turası.

Bu blog'un kırk birinci şarkısı bu. Maşallah'lık şarkısı. Nazar boncukluk şarkısı. Elem terefiş'lik şarkısı. En yalnız şarkısı. Dibine kadar kışa, yağmura, sise boğulmuş şarkısı. Çok neşeliyken bile dinlense, insanın boğazına bir yumru yerleştiren şarkısı. Last.fm'de olsa, "yok" diye tag'lenecek şarkısı. En çok şeyi söyleyen, ama nedense tek bir satır bile sözü olmayan şarkısı. Şarkıysa şarkı, garbıysa garbı.

Yansımalar - Ares
susalım artık, susalım. biraz susalım. allahaşkına susalım. iki rekat susalım. susmazsak tüm çıkardığımız sesler birleşip bizi boğacak. bir kaç gün susalım. dört gün susalım. susmalıyız. lütfen.*

6 yorum:

silgi süpersin!

41dir tıklıyoruz. 4100ü de tıklarız inşallah.
maşallah.

tü tü tü.

pass, utandırmasana yahu.

papatya, 4100 biraz uzun değil mi :)

skör, gel bi sarılayım çok özledim be.

tarih onikinci şubatı gösteriyor.bir sürü soru var şimdi.
iyacp a ne oldu?
kereviz durdu mu?
şarkılar mı bitti?
yoksa..........
peki şimdi ne olacak?

nazar değdi işte.

Yorum Gönder