araba.

durun!

bir yere gittiğimiz yok. burdayız işte. son n gündür teknik aksaklıklar nedeniyle yayın hayatımıza bir süre ara verdik. ufak bir tatil gibi düşünün. düşündünüz mü? süper.

aklınızda bir sürü soru işareti olduğunu biliyoruz. lakin telaş edecek bir durum yok. nazar falan değmedi bize, değemez. bundan sonra tekrar düzenli yazılarımıza devam edeceğiz. size heyecan yaşattığımız için özür dileriz.

günün şarkısı ilhan erşahin'den tüm sevenlere gelsin.

ilhan erşahin - girl

özledim, hiç uyuyamıyorum. :*

6 yorum:

tek korktuğumuz nokta ne bilyo musun iyacıp: sen yazmadıkça silginin de yazamıyor oluşu :D
neyse korkum geçti.
teşekkürleğğ

pass sen böyle diyorsun ama sonra iyacp bunlara sinirlenip akşam evde beni dövüyor. haberin olsun.

anaağğğ! mor çatıya sığınmayı düşünmedin mi peyki?

sevgili pass,
öncelikle belirtmek isterim ki iyacıp değil iyacp. korkunu anlayabilmiş değilim. zira silgi'nin kişel bir blog'u zaten var. neticede korkunun geçmiş olması sevindirici :) ayrıca kadının yeri kocasının yanıdır. mor çatı deyip kızın aklına girmeyelim.
teşekkürler.

bu kadar ara vermek, okuyucunun psikolojisini bozuyor, yazarlara görülüyor ki hiçbir şey olmuyor.her gün seyrettiğiniz diziye nedensiz ara verilse hoşunuza gider mi, sanmam. o halde biraz empati hatta biraz da sempati yaparak, sorumluluk duygunuzu geliştirmenizi temenni eder, sitem ve sevgilerimi sunarım. iyigünler

en sevdiğim elenchus,

yazarlara nasıl bir şey olmuyor allahsız. yazarların herrrrgün ne halde olduğunu senden iyi bilen mi var şu dünyada, ha, de bana.

bu bir süreç ve onu aşacağız elenchus, vallahi yaşını hiç göstermiyor, abisizçıkıyosunuz.

seni öper öperim, sever severim, sevgililer gününü kutlar kutlarım, sımsıkı sarar sararım. canım elenchus.

Yorum Gönder